Logo deteylinger.nl
Voorzitter Rogier Hoeijmans met Bart Krol en Paul Jochemsz (r). | Foto: pr./Petra Dofferhoff
Voorzitter Rogier Hoeijmans met Bart Krol en Paul Jochemsz (r). | Foto: pr./Petra Dofferhoff (Foto: pr./Petra Dofferhoff)

Bart Krol en Paul Jochemsz benoemd tot Lid van Verdienste bij Foreholte

  Sport

Voorhout • Op een drukbezocht Sportpark De Elsgeest was zondag 6 januari 2019 een hoop te beleven. De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie werd een gezellige belevenis. Voor het eerst nam Lucky Foreholte het op tegen het eerste team van Foreholte. Het eerste succes van het nieuwe jaar werd behaald door het vlaggenschip door met 2 - 1 te winnen. Tijdens de wedstrijd genoot de jeugd van een FiFa Toernooi.

Rond 16.30 uur blikte voorzitter Rogier Hoeijmans met de aanwezige terug naar de gebeurtenissen van het afgelopen seizoen en stond stil bij de kampioenen binnen de vereniging, het kledingplan, het video analyse systeem, het 150e meisjeslid, diverse evenementen waaronder het Caroline Dangerman Toernooi en de Open Dag van Foreholte. Vervolgens nam hij ons mee met al wat komen gaat het aankomende seizoen. Waaronder de uitdagingen met het aanstellen van een nieuw Hoofd Opleiding en de organisatie rondom het Jan Schrama Toernooi en het Jeugdkamp. Ook dit jaar werd er door het bestuur een jaarthema benoemd voor de vereniging, er is gekozen voor het thema 'samen'.

Waardevolle vrijwilligers

Na zijn speech sprak de voorzitter zijn waardering uit voor een tweetal vrijwilligers die hij benoemde tot Lid van Verdienste. Bart Krol geeft al zestien jaar training aan de jongste jeugd, is betrokken bij de succesvolle samenwerking met het MBO Rijnland en tevens betrokken bij het begeleiden en opleiden van de jonge of nieuwe scheidsrechters. Paul Jochemsz  is een multifunctionele duizendpoot. Moet er iets of ergens iets geregeld worden, dan komt zijn naam altijd op. Hij is oud bestuurder en niet weg te denken bij 7 X 7, zijn stem herkent iedereen direct als hij al dan niet de microfoon hanteert. Hij is altijd bereid positief mee te denken, te praten en te doen. Krol en Jochemsz ontvingen de bijhorende oorkonde en een warm applaus van de zo'n ruim tweehonderdenvijftig aanwezige. 

Meer berichten