Judo team Bollenstreek doet goede zaken bij het Zuid Hollands Kampioenschap | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Kick Janssen (m) op de eerste plaats bij jongens onder 12 jaar. | Foto: pr.
Kick Janssen (m) op de eerste plaats bij jongens onder 12 jaar. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Voorhout

Judo team Bollenstreek doet goede zaken bij het Zuid Hollands Kampioenschap

  Sport

Voorhout •  De jongens en meiden uit de B-selectie van Judo Team Bollenstreek stonden op zondag 27 januari op Zuid-Hollands Kampioenschap -12.

"De afgelopen weken was er hard getraind op de pakking en het doorzetten van de ingezette worp," aldus Ruben Zweistra, wedstrijdtrainer B-selectie. "Ik had ingezet op een verbetering van de pakking in de opbouwfase van het gevecht. Eenmaal de juiste pakking vast kan er gescoord worden."

Medailles

Na wat flinke wedstrijden met hier en daar hele mooie ippons, mochten de volgende judoka's een medaille omhangen. De eerste plaats was er voor Kick Janssen, Timo Vrisekoop en Tim van Steijn mochten de tweede plaatsen opeisen. Op de derde plek eindigden Jasper Duijnhoven, Maik van den Haak en Madelief Post.

Talent

Hoofdtrainer Johan Zagers: "Het is geweldig om zoveel talent in huis te hebben. Natuurlijk blijven wij schaven aan de techniek en tactiek, maar al op een jonge leeftijd meedraaien met de beste van Zuid-Holland is een groot compliment voor judoka's en trainer Ruben Zweistra. Komende weken staan de jongens en meiden -15 en -18 ook op het programma, uiteraard hopen wij ook hier goed te scoren".


Madelief Post op de derde plaats bij de meiden onder 12 jaar. | Foto: pr.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>