Martijn Lagendijk nieuwe trainer van RKVV Teylingen | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Martijn Lagendijk (m) tekent het contract voor één seizoen. | Foto: pr.
Martijn Lagendijk (m) tekent het contract voor één seizoen. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Sassenheim

Martijn Lagendijk nieuwe trainer van RKVV Teylingen

  Sport

Sassenheim • Met ingang van het nieuwe seizoen is Martijn Lagendijk de nieuwe trainer voor de A-selectie van RKVV Teylingen. Lagendijk (38 jaar) ziet de overgang van Ter Leede, waar hij het tweede team trainde en coachte, naar Teylingen als eerste verantwoordelijke voor de selectie een logische stap in zijn trainerscarrière. Hij neemt het stokje over van Marc van Wonderen, die heeft aangegeven aan het eind van dit seizoen na twee en een half jaar te stoppen bij de rood zwarten.

Lagendijk is zeker geen onbekende voor Teylingen. Voor zijn trainerschap bij Ter Leede speelde hij zelf zeven jaar in het eerste elftal van die club en hij woont in Sassenheim. Ook heeft hij betaald voetbal gespeeld bij Haarlem, waar hij van 1998 tot 2004 onder contract stond.

Logische stap

Lagendijk tekent voor één seizoen. "Ik voel mij zeer welkom bij Teylingen. We hebben een paar goede gesprekken gevoerd. Niet alleen met het bestuur, maar ook met een aantal spelers. Dat voelde goed. Ik heb vooral het eerste al een tijdje gevolgd, maar heb ook zeker oog voor alle spelers in de selectie en de jeugd die eraan zit te komen. Voor mij is de overgang van Ter Leede naar Teylingen een logische stap en heb er ontzettend veel zin in".

Ambitie

Ook het bestuur van Teylingen is verheugd met de komst van de nieuwe trainer. Voorzitter Rogier Landwer Johan: "Het is mooi dat we een trainer hebben kunnen vastleggen, die zowel voor de club als voor zichzelf een bepaalde ambitie heeft en deze ook uitstraalt. Martijn is iemand die in de groep past, maar als het nodig is boven de groep staat en dat hebben onze jongens nodig".

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>