Storm Carroll nieuwe coach bij The Bassets | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Storm Carroll tekent het contract in Sassenheim, onder toeziend oog van het Bassets-bestuur.
Storm Carroll tekent het contract in Sassenheim, onder toeziend oog van het Bassets-bestuur. (Foto: pr.)
Sassenheim

Storm Carroll nieuwe coach bij The Bassets

  Sport

Sassenheim n Nieuw-Zeelander Storm Carroll is vanaf het nieuwe seizoen de coach van The Bassets. Hij volgt Phil Leck op, die halverwege het seizoen opstapte. 

Carroll (34) woont alweer vijftien jaar in Nederland en is als speler van diverse topclubs geen onbekende in de rugbywereld. Hij kwam als speler ook 33 keer in actie voor het Nederlands team en was daarbij ook assistent-bondscoach. Carroll is voor The Bassets ook geen onbekende. Hij speelde een decennia geleden enkele maanden voor de Sassenheimers, als tussenstation, in afwachting van een goed contract voor het hoogste niveau.

Carroll wordt bij zijn klus bijgestaan door zijn landgenoot Abel Ripine, die al jaren in de hoofdmacht van The Bassets speelt. Met dit duo aan het roer heeft The Bassets er alle vertrouwen in dat de weg omhoog weer verder ingeslagen wordt.
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>