TOP/SolarCompleet verlengt met coach Jan Niebeek, Bregtje Braunstahl nieuw in staf | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Jan Niebeek verlengt bij TOP.
Jan Niebeek verlengt bij TOP. (Foto: René van Dam)
Sassenheim

TOP/SolarCompleet verlengt met coach Jan Niebeek, Bregtje Braunstahl nieuw in staf

  Sport

Sassenheim • Het bestuur van TOP/SolarCompleet heeft in de afgelopen periode de contracten met Jan Niebeek, Ruben Boode en Timon Zuurmond verlengd. Zowel de TC Topsport als de trainersstaf zijn erg tevreden over de huidige samenwerking en zien voldoende uitdagingen om de samenwerking te continueren. Daarnaast wordt TOP-speelster en ex-international Bregtje Braunstahl (37) komend seizoen aan de technische staf toegevoegd.

Jan Niebeek blijft dus ook het seizoen 2019-2020 als hoofdtrainer/coach verantwoordelijk voor het eerste team van TOP/SolarCompleet. Daarnaast hebben het bestuur en Niebeek principe-afspraken met elkaar gemaakt over een meerjarig dienstverband, waarbij de Amsterdammer zich – naast het hoofdtrainerschap – ook op andere aandachtsgebieden voor de vereniging gaat inzetten. De concrete invulling hiervan gaat de komende maanden vorm krijgen. Niebeek: "Fantastisch om te ervaren dat wij elkaar, na zo'n lange periode, nog steeds kunnen prikkelen om de lat nog hoger te leggen. Bij deze overeenkomst hebben we uitgesproken, dat de doelen die wij hebben behaald geweldig zijn en tegelijk willen streven naar de volgende stap. Daarnaast ben ik blij dat Bregtje komend seizoen bij de staf aansluit. Buiten het feit dat ik volledig in haar kwaliteiten geloof, hoop ik dat zij een voorbeeld is voor alle vrouwen in onze sport".

Braunstahl bij tweede team

Het tweede team van TOP/SolarCompleet staat komend seizoen onder leiding van Timon Zuurmond en Bregtje Braunstahl - van Drongelen. Braunstahl was eerder jarenlang speelster van TOP en behaalde in 2011 de zaaltitel in Ahoy. Ruben Boode gaat komend seizoen Jan Niebeek assisteren bij het trainen en het coachen van het eerste team. Frits Haan, de huidige assistent van Niebeek, neemt een sabbatical. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>