The Bassets komt ook tegen ARC tekort | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
: Donald Gaga helpt zijn gestrande teammaat. | Foto: pr.
: Donald Gaga helpt zijn gestrande teammaat. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Sassenheim

The Bassets komt ook tegen ARC tekort

  Sport

Sassenheim • Voor de rugbyers van The Bassets zit het dit seizoen niet mee. Voor de zoveelste keer stonden ze weer met lege handen. Op zaterdag 16 februari was het Amstelveense ARC te sterk met 47-20.

The Bassets had alle moed voor het treffen tegen een gelijkwaardig geachte opponent bij elkaar geraapt en begon vol goede moed aan de wedstrijd. In het begin waren inderdaad beide ploegen aan elkaar gewaagd en dat was ook aan het scoreverloop goed te zien. Scores vielen aan beide kanten alleen halverwege de tweede helft was de pijp aan Bassets zijde leeg en kwamen er scheurtjes in de verdedigingslinie en die scheurtjes werden breuken. ARC, dat opgejut werd door het thuispubliek, trok de wedstrijd naar zich toe en won uiteindelijk met 47-20.

Voor The Bassets is er dit seizoen niets meer te halen of te verliezen, maar het is zaak voor zowel de spelers als beleidsbepalers lering uit dit seizoen te trekken voor het volgend seizoen. Er zal geïnvesteerd moeten worden om ervaring in het team te halen. Daarvoor is nu alle tijd om in binnen of buitenland de boer op te gaan. Zoveel verliespartijen die The Bassets nu lijden kan een volgend seizoen desastreus zijn en dat mag en kan niet gebeuren bij een club die graag omhoog wil kijken.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>