Eva Hornsveld plaatst zich voor NK | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Eva Hornsveld.
Eva Hornsveld. (Foto: pr.)
Voorhout

Eva Hornsveld plaatst zich voor NK

  Sport

Voorhout • Eva Hornsveld van Judo Team Bollenstreek heeft zich op zondag 17 februari tijdens het Zuid-Hollands Kampioenschap -18 jaar geplaatst voor het NK, op 9 maart in Den Haag.

Alle jongens en meiden van het Judo Team in deze leeftijdscategorie deden mee aan het toernooi. Dat het op voorhand een zwaar zou worden was al bekend. De afgelopen weken was er dan ook hard getraind op pakkingen, tactieken en vooral een aantal nieuwe wedstrijdtechnieken om de concurrentie te verrassen.

Dit pakte niet voor iedereen goed uit. Ondanks keihard knokken werd er vergeten het geleerde van de afgelopen tijd in praktijk te brengen. Hierdoor liepen de meeste in een aanvallende fout en werden ze overgenomen. Wel wist Eva Hornsveld zich te plaatsen voor het NK-18 op 9 maart in Den Haag. "In de komende weken zullen we dus met het team moeten gaan werken voor haar NK, maar ook het het Zuid-Hollands kampioenschap -15 komt eraan. Dus het wordt druk zat komende periode," aldus hoofdtrainer Johan Zagers.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>