Afbeelding
Foto: pr.

TOP C1 naar NK, ook TOP A1 in playoffs

Sport

Sassenheim • TOP/SolarCompleet C1 speelt op zaterdag 6 april het Nederlands Kampioenschap in Wijk bij Duurstede. Tijdens het toernooi strijden de acht beste C-teams van Nederland om de landstitel.

Het team van coaches Job Ammerlaan en Fenna Jagtman werd ongeslagen kampioen, met een doelsaldo van +130 (105 tegen en 235 voor) uit twaalf wedstrijden. Doelpunten staan dus garant bij TOP C1, dat met een speciale yell iedere wedstrijd begint. Spelers Bas, Cristian, Tom, Sven, speelsters Fenna, Jitte, Anne en Dominique gaan samen met reserves Tamar, Jenny, Fleur, Wessel, Julian en Thijs strijden om de eerste prijs.

TOP A1

Ook TOP/SolarCompleet A1 is nog in de race voor de landstitel. Bij de A-jeugd moeten vier ploegen via de playoffs een plek in de finale in ZiggoDome zien te bemachtigen. TOP A1 won de eerste wedstrijd tegen Dos'46 met 31-20. Op zaterdag 6 april spelen de Sassenheimers in Nijeveen de tweede wedstrijd. Wint TOP opnieuw van Dos'46, dan staat de ploeg op 13 april in de finale. Bij verlies volgt een beslissingswedstrijd.

Uit de krant