Minioren Columbiaan zwemmen naar brons bij Nationale Club Meet | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Voorhout

Minioren Columbiaan zwemmen naar brons bij Nationale Club Meet

  Sport

Voorhout • De minioren zwemmers van zwemvereniging de Columbiaan deden op zondag 7 april mee aan de finale van de Nationale Arena Club Meet in het Hofbad zwembad in Den Haag. De zestien snelste verenigingen uit Nederland streden om de grote beker; de Columbiaan nam de brozen mee naar huis.

De vereniging zwom 184 punten bij elkaar, wat zich vertaalde naar de derde positie. Tijdens een Club Meet zwemmen de minioren in teamverband, de tijden worden bij elkaar opgeteld. Degene die uiteindelijk de meeste punten heeft wint de bronzen, zilveren of gouden beker. De bronzen teambeker ging mee naar Voorhout en voor iedere zwemmers was er een herinneringsmedaille.

Jongste zwemmers

De minioren groep is de jongste wedstrijdgroep van de Columbiaan. Alle zwemmers zijn tussen de 8 en 12 jaar oud. In voorrondes hebben deze zwemmers zich bewezen en mochten meedoen aan deze finale. De winnaar mag zich voor dit seizoen de beste club van Nederland noemen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>