Hans van Breukelen opent veiling bij TOP | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Sassenheim

Hans van Breukelen opent veiling bij TOP

  Sport

Sassenheim • Korfbalvereniging TOP/SolarCompleet organiseert op vrijdag 24 mei zijn tweejaarlijkse veiling. Voorafgaand aan de veiling geeft Hans van Breukelen een inspirerende speech over zijn carrière, zijn successen en tegenslagen die op zijn pad kwamen.

Hans van Breukelen werd als keeper met Oranje Europees Kampioen in 1988 en won met PSV datzelfde jaar de Europa Cup 1 (Champions League). Maar hij weet ook wat verliezen is; zo werd hij als directeur van de KNVB een paar jaar geleden aan de kant gezet en dat heeft hem hard geraakt. Ook verloor hij in 2009 zijn vrouw veel te jong aan een vreselijke ziekte. Hans schreef vorig jaar over de tegenslagen in zijn leven in het boek "Maak je Comeback". Dit boek stond maandenlang hoog in de ranglijsten van best verkochte boeken. 

De inloop is om 19.00 uur. Hans van Breukeen begint zijn speech om 19.30 uur. Om 20.30 uur barst de veiling los met als eerste item een door de oranje leeuwinnen gesigneerde Oranje voetbal, en een boek over het gewonnen EK van 2017. Daarna komen zo'n 200 items langs bij veilingmeester Jaap Meiland, waaronder echte korfbalitems zoals gesigneerde ballen, shirts en clinics; maar ook veel andere kavels zoals Ajax-kaartjes, overnachtingen, sportkleding, theatertickets, wijn, planten, dinerbonnen, veel kinderitems en speciale business items. Ook worden er bij de loterij bijzondere prijzen verloot. De toegang is gratis.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>