Logo deteylinger.nl
De Roparun teamfoto van Team Bollenstreek. | Foto: pr.
De Roparun teamfoto van Team Bollenstreek. | Foto: pr. (Foto: pr.)

Team Bollenstreek klaar voor vijftiende Roparun

  Sport

Regio • Team 114, beter bekend als Team Bollenstreek, doet in het pinksterweekend voor de vijftiende keer mee aan de Roparun. Op vrijdag 7 juni wordt het voorlopig opgehaalde bedrag bekend gemaakt.

Tussen 8 en 10 juni doen veel teams mee aan deze estafetteloop van Parijs of Hamburg naar Rotterdam, om geld op te halen om mensen met kanker een steuntje in de rug te kunnen geven. Team Bollenstreek is voor de vijftiende keer deelnemer en start voor het derde jaar in Hamburg.

Roparun

Het hele jaar is het team druk met acties, braderieën, bingo, collectes, bollenverkoop en op kerstmarkten staan. Ook met Hollen door de bollen wordt zoveel mogelijk geld opgehaald zodat de Roparun dit kan gebruiken voor hun 200 doelen waarover ze het geld verdelen. De bijdrages gaan bijvoorbeeld naar een hospice, pruiken en vakantiewoningen zodat een gezin nog een laatste, mooie herinnering kan maken. "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven" is het motto van Roparun.

Doneren

Team Bollenstreek vertrekt op vrijdag 7 juni naar Hamburg, waarbij vooraf het eindbedrag bekend wordt gemaakt. Ook nog een financieel steentje bijdragen? Doneren kan via NL07 RABO 0314273042 van Team Bollenstreek of via www.teambollenstreek.nl.

Meer berichten