Afbeelding
Foto: pr.

Foreholte JO 19-3 sluit succesvol seizoen af met KNVB bekerfinale

Sport Voorhout

Voorhout • Foreholte JO 19-3 sluit het seizoen af met fantastische resultaten. Naast het kampioenschap, werd ook de bekerfinale behaald. 

Drie weken geleden hing Erwin van der Linden de spelers de kampioenmedailles om na een overtuigende winst van 4-0 tegen ARC. Foreholte hield het tot in de laatste wedstrijd van de competitie spannend.

Andere tegenstander

Het team ging voor de dubbel en speelde op zaterdag 1 juni de bekerfinale KNVB district West II op hetsportcomplex 'De Bongerd' in Barendrecht. Een finale die bijna niet doorging omdat de tegenstander op de vrijdag voor de finaledag zich terugtrok. Volgens de regels van de KNVB wordt er dan gespeeld tegen de verliezer van de halve finale. De jongens speelden daarom niet tegen SV Wassenaar maar tegen VV Lekkerkerk. De teams waren in de eerste helft behoorlijk aan elkaar gewaagd, maar Foreholte moest in de tweede helft in de tegenpartij hun meerdere erkennen.

Senioren

De coaches Torsten, Nico en Ruben kijken terug op een mooi seizoen. Ze zijn trots op het team, per slot van rekening komt het niet vaak voor dat een team kampioen wordt in de competitie en de KNVB bekerfinale speelt. Volgend seizoen maken de spelers de overstap naar de senioren en gaan ze spelen op de zondag.

Uit de krant