Diploma aikidoleraar B voor Dennis Oomen | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Dennis Oomen en Johan Zagers.
Dennis Oomen en Johan Zagers. (Foto: pr.)

Diploma aikidoleraar B voor Dennis Oomen

  Sport

Voorhout/zakelijk • Aikidoleraar Dennis Oomen van Sportschool Kaizen ging op zaterdag 1 juni op voor zijn Aikidoleraar B examen. Dit is de hoogste erkende leraar opleiding die de Judobond Nederland, waar Aikido een onderdeel van is, erkend.

Bijgestaan door twaalf leerlingen gaf Oomen zijn examenles voor het oog van een driekoppige examencommissie. Na de les werd hij flink aan de tand gevoeld door deze commissie. In dit gesprek moest hij zijn visie op het aikido en het lesgeven daarin verdedigen en enkele gemaakte keuzes van de door zijn gegeven les verklaren.

Na afloop was de commissie het unaniem eens: Dennis Oomen is ruim geslaagd als Aikidoleraar B.

Hoger niveau aanbieden

"Een fantastisch resultaat", aldus sportschool-eigenaar Johan Zagers, "Al jarenlang is Dennis onze aikidoleraar in Voorhout. Eerst deed hij dit voor mijn voorganger Jan Barends en sinds drie jaar voor sportschool Kaizen. Dennis geeft les met heel veel passie voor de sport en dit is dan ook een geweldig resultaat. Met dit diploma kunnen wij in onze sportschool onze sporters zowel voor judo als nu ook in aikido laten opgaan voor hun zwarte band. Dat betekent dat we nu een allround pakket kunnen aanbieden en ons niveau naar een nog hoger niveau kunnen tillen."

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>