Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Sassenheim

Diplomaregen bij Zwemvereniging Sassenheim

  Sport

Sassenheim • Kinderen die het leuk vinden om na het behalen van het Zwem-ABC nog meer te leren, kunnen bij Zwemvereniging Sassenheim (ZVS) oefenen voor zwemvaardigheidsdiploma's. Op zaterdag 29 juni is afgezwommen voor de verschillende diploma's. In totaal slaagden 27 deelnemers.

Dit seizoen is er in een nieuwe opzet geoefend, waarbij elke les zwem-, waterpolo- en survivalelementen aanbod zijn gekomen.

Voor Zwemvaardigheid 1 zijn geslaagd: Nika Blomsma, Emaan Eman, Nisrin Lakdimi, Jessie Nulkes, Anya Oropeza Kryzanowski, Stijn Timmers, Joost van Tol, Sarah Slobbe, Collin Vos, Bart van de Sam en Stijn Vergeer.

Zwemvaardigheid 2 is uitgereikt aan: Tim Levering, Sam Bloemendaal, Feline Bonte, Nienke Bonte, Amber van Brede, Michelle Corsten, Esmee Duinhoven, Thuis Kaag, Karlijn Schakenbos, Sarah Sira, Anouk Witteman, Mika Unca, Dana Cornet, Maarten van der Vlugt en Amy Gibb.

Voor zwemvaardigheid 3 zijn geslaagd: Leendert Capelle en Marta Krawcyk.

Voor de zwemmers is het nu zomerstop. Begin september starten de trainingen weer voor zwemvaardigheid, zwemmen en waterpolo.

Meer berichten