Afzwemmers bij de Columbiaan: 26 diploma's | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Trots tonen de afzwemmers hun B-diploma. | Foto: pr./Dennis van Gent
Trots tonen de afzwemmers hun B-diploma. | Foto: pr./Dennis van Gent (Foto: pr./Dennis van Gent)
Voorhout

Afzwemmers bij de Columbiaan: 26 diploma's

  Sport

Voorhout • Zwemvereniging de Columbiaan heeft op zaterdag 30 november in totaal 26 A-, B- en C-diploma's kunnen uitreiken.

Zwemvereniging de Columbiaan is vijftig jaar geleden opgericht, ondanks dat er speciale jubileumactiviteiten zijn gaat het afzwemmen op de gebruikelijke manier door. Er waren ditmaal 26 geslaagden. De Columbiaan is blij en trots dat zoveel kinderen met het C-diploma het zwem-ABC compleet maken. Vroeger stopten kinderen met zwemlessen na het behalen van het tweede diploma, maar dat is veranderd. De A is van aanleren, de B is van beter en de C is van compleet. Met de opkomst van vele tropische waterparadijzen en nieuwe vormen van watersport zijn kinderen met een compleet zwem-ABC klaar voor een leven vol veilig waterplezier.

Voor het A-diploma slaagden; Nour, Nina, Bram Jonah, Liva, Lieke, Luuk en Annabel.

Voor het B-diploma slaagden; Eline, Mats, Ruaah, Wehazit, Isa, Youns, Kevin, Guus, Yuna, Flinn en Milou

Voor het C-diploma slaagden; Mila, Djamilla, Bas, Jurian, Philip, Lisa, Chloé en Femke. Zij maakten met dit C-diploma het Zwem-ABC compleet.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>