Jan Roos krijgt zilveren tossmunt als waardering | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Bjorn Kuipers overhandigt de toss munt aan Jan Roos (r).
Bjorn Kuipers overhandigt de toss munt aan Jan Roos (r). (Foto: pr.)
Sassenheim

Jan Roos krijgt zilveren tossmunt als waardering

  Sport

Sassenheim • Dertig scheidsrechters uit het Nederlandse amateurvoetbal hebben tijdens het ARAG KNVB Fair Play event uit handen van toparbiter Björn Kuipers een replica van zijn zilveren munt ontvangen. Daarmee wordt waardering en dankbaarheid uitgesproken voor hun onmisbare rol in het amateurvoetbal. Ter Leede icoon Jan Roos ontving ook zo'n bijzonder bedankje.

Kuipers ontving eind vorig jaar zijn eigen zilveren tossmunt, een initiatief van ARAG en de Koninklijke Munt ter gelegenheid van de 150e internationale aanstelling van de FIFA-arbiter. Ter Leede icoon Jan Roos kreeg een soortgelijke blijk van waardering voor zijn inzet met een replica van de unieke toss munt. Hij kreeg deze hoogstpersoonlijk overhandigd door Björn Kuipers. Roos zet zich bij Ter Leede  al jaren in en heeft op zijn eigen manier veel bijdragen aan de arbitrage binnen de vereniging.

Fair Play clubs

Naast de uitreiking van deze munten waren de ARAG Fair Play gecertificeerde clubs uitgenodigd voor een netwerkbijeenkomst. Tijdens dit event stond 'leren van elkaar' centraal. Met thema's als inclusie, diversiteit en scheidsrechterswerving proberen ARAG en de KNVB, Ter Leede handvatten te geven voor een optimaal arbitragebeleid. Als kers op de taart gaf Björn Kuipers ook voor alle aanwezigen een inspirerende presentatie over teamwork en al zijn ervaringen op het gebied van arbitrage.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>