Logo deteylinger.nl
JO8-2, tijdens de time out even teambespreking.
JO8-2, tijdens de time out even teambespreking. (Foto: pr.)
Sassenheim

Proeftraining bij RKVV Teylingen, voor wie het juist nog níet weet

  Sport

Sassenheim •  U kent ze misschien wel, die kinderen die altijd maar bezig zijn met een bal. Die in huis en in de tuin op elk moment allerlei moves aan het oefenen zijn. Die al dribbelend een boterham eten, het liefst met die bal onder de douche gaan en ‘m mee naar bed nemen. Zo’n kind waarbij vanaf het moment dat het kon lopen al duidelijk was dat voetbal De Sport zou worden. 

Dit zijn vaak toch wel uitzonderingen. Het merendeel van de kinderen vindt veel dingen leuk en vindt het daarom lastig om een keus te maken. En juist deze kinderen zijn dus helemaal op hun plek bij de proeftraining van RKVV Teylingen.

Open training op 11 juli

Hoewel de zomervakantie voor de deur staat en dit veelal betekent dat school en sportverenigingen een aantal weken stilliggen, is dit ook de tijd om na te denken welke sport de kinderen willen gaan doen als alles weer start. Daarom organiseert RKVV Teylingen een open training op zaterdag 11 juli. Door samen te trainen met de jongens en meisjes die al heel goed weten hoe leuk voetballen bij Teylingen is, kan uw kind ontdekken of voetballen ook wat voor hem (of haar!) is. Onder leiding van hoofdtrainer Martijn Lagendijk verzorgen onze jeugdtrainers leuke oefeningen met de bal, met hier en daar ook best wat moeilijkere trainingsvormen tussendoor en wordt er natuurlijk afgesloten met een partijtje!

Deelname aan de training is geheel vrijblijvend en kosteloos. Er is enkel makkelijk zittende kleding nodig, voetbalschoenen zijn niet verplicht. Wel vragen wij u om even een mail te sturen naar jeugdcommissie@rkvvteylingen.nl om aan naam en geboortedatum van uw kind door te geven.

Voor de kinderen is er na afloop limonade in het clubhuis, waar ook de ouders de mogelijkheid krijgen om nog even een kopje koffie te drinken.

Trainingen

De trainingen zijn ingedeeld op leeftijd: 7- en 8-jarigen: 9.00 tot 10.00 uur, 9- en 10-jarigen: 10.00 tot 11.00 uur en 11- en 12-jarigen: 11.00 tot 12.00 uur.

Is uw kind nog te jong voor de proeftraining? Op zondag 5 juli kunnen kinderen van 4 tot en met 6 jaar voor de laatste keer dit seizoen deelnemen aan de gratis hummeltraining. Deze start om 10.00 uur. Is één proeftraining niet voldoende om al definitief te kunnen kiezen? Dat geeft helemaal niks, want dan komt uw kind vanaf het moment dat de trainingen eind augustus weer starten gewoon nog een aantal keer meedoen.

Meer berichten