Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Sassenheim

TOP presenteert nieuwe hoofdsponsor

  Sport

Sassenheim • Onder grote belangstelling van publiek, spelers en jeugd-leden én onder een stralend zonnetje is op zaterdag 12 september de nieuwe hoofdsponsor van TOP aan de vereniging en belangstellenden voorgesteld. Het bedrijf LITTA verbindt zich voor de komende 2 jaar aan TOP, de club die in de afgelopen jaren vijf keer landskampioen in de zaal werd en eveneens vijf keer Europees kampioen.

Ruud Westerbeek, voorzitter van TOP, heette op het hoofdveld LITTA en haar oprichter Mathijs ter Kuile van harte welkom bij de Sassenheimse korfbalvereniging: “We zijn enorm blij met de betrokkenheid van LITTA bij onze vereniging. Ook binnen onze vereniging streven wij innovatie na en we zien dat LITTA, als innovatief bedrijf, goed aansluit bij onze ambities”. 

Slim fietslampje

LITTA produceert een slim fietslampje dat op zonne-energie oplaadt. Het lampje is een duurzaam alternatief én goede oplossing voor een welbekend probleem: reguliere fietslampen gaan snel stuk, raken kwijt of worden gestolen. LITTA levert een lampje dat lang meegaat, zichzelf oplaadt, diefstalproof aan de fiets wordt bevestigd, waterbestendig is en een robuust ontwerp heeft zodat het tegen een stootje kan. Met de wintermaanden in aantocht biedt dit lampje dus een goed alternatief voor reguliere fietslampen.

Peter Kales heeft, als mede-eigenaar, de nieuwe hoofdsponsor aangedragen.

Meer berichten