Ter Leede zet eigen Voetballeague op voor de jeugd
Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Sassenheim

Ter Leede zet eigen Voetballeague op voor de jeugd

  Sport

Sassenheim • Op de velden bij Ter Leede wordt nog volop gevoetbald door de jeugd. Omdat de tegenstanders in de onderlinge wedstrijdjes opraakten, is een nieuw plan bedacht: een eigen Voetballeague.

De afgelopen weken is voornamelijk onderling gespeeld maar voor diverse teams waren de opties heel beperkt geworden. Het idee was snel geboren maar de uitvoering bleek op sommige onderdelen wel uitdaging, aldus Wytse Scholten. Vanaf de JO-8 tot en met de M0-13 doen alle teams mee waardoor 160 jongens en meiden in een nieuw team zijn ingedeeld.

Messi of Van Dijk

Er zijn vier poules gemaakt; Nations League, Champions League en twee poules in de Eredivisie. Alle spelers zijn willekeurig ingedeeld in een team. Iedereen kan de komende weken beleven hoe het is om Messi van Barcelona, Neuer van Bayern München, Van Dijk van Liverpool of gewoon een andere favoriete speler van Ajax, Feyenoord of FC Groningen te zijn.

Op de site van Ter Leede kan iedereen de ontwikkelingen volgen van alle teams. Het is namelijk voor ouders of grootouders nog niet toegestaan om langs de lijn te komen kijken.

Meer berichten