Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Voorhout

Foreholte strikt bekende als teammanager

  Sport

Voorhout • Passend binnen de sportieve ambities van Foreholte 1 heeft de VV Foreholte Dennis van den Berg gevraagd om de nieuwe teammanager te worden van Foreholte 1.

De meeste leden, supporters en volgers van Foreholte kennen Dennis al vele jaren. De Elsgeest is altijd zijn ‘voetballend thuis’ geweest, eerst via alle jeugdselecties en daarna als meer dan vaste waarde (meestal) op het middenveld van Foreholte 1 in het eerste decennium van deze eeuw.

Zijn grootste sportieve succes (tot nu toe) beleefde hij op 2 juni 2002 toen Foreholte vanuit de finale van de nacompetitie na negentig knotsgekke minuten promoveerde na een 4 – 2 overwinning op de SV Bernardus. Ten laatste heeft Foreholte met Dennis van den Berg weer een nieuwe schakel gevonden die samen met trainers Frank Bloemheuvel, Ronald van Veldhoven en Jaco van Staalduinen, verdere staf en spelers de ketting, nee kabel, moet vormen om het Voorhoutse vlaggenschip op te stuwen naar nieuwe successen.

Die ontwikkeling die moet leiden dat je als Voorhouter op zondagmiddag 14.00 uur op veld 1 van De Elsgeest wilt zijn en als voetballer met het Foreholte-DNA zelfs binnen de lijnen van dat zelfde veld. Nu stapt Dennis in een functie die hem past ‘als een jas’: organiseren, assisteren, initiëren, entameren en dat alles vanuit een grote positiviteit’.

Of, zoals Dennis altijd als persiflage van Johan Cruijff het Foreholte-clublied afsluit:

“Ja, leuke mensen, mooie kantine, goed veld, goed bier, veel supporters.”

“Ja, daar ken je natuurlijk bepaalde conseclusies uittrekken, dat is gewoon een mooie vereniging”

“Dat is logisch”

Meer berichten