Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Voorhout

Foreholte verwelkomt nieuwe leden met cadeau

  Sport

Voorhout • Foreholte heeft op zaterdag 13 februari haar nieuwe leden welkom geheten en blij verrast met een mooie Foreholte-voetbal.

Foreholte organiseerde een corona-veilig moment om de nieuwe leden in het zonnetje te zetten. Veel van de nieuwe spelers zijn tussen de 4 en 8 jaar oud. Maar ook bij de andere leeftijdsgroepen verwelkomen we elk jaar nieuwe jongens én meisjes, want Foreholte groeit nog steeds in het meidenvoetbal. 

Leden van het Jeugdbestuur verwelkomden tussen 10.00 en 14.00 uur alle 80 nieuwe spelers, die individueel een welkomstwoord kregen en een mooi welkomstcadeau. Als een echte prof mocht de speler een Foreholte-voetbal van het standaard nemen en poseren voor het sponsorbord, zoals ze alleen kennen van de interviews na een voetbalwedstrijd op tv. Trots keerde hij of zij hierna met de bal als cadeau huiswaarts.

Wil jij ook lekker bij Foreholte komen voetballen én een echte Foreholte-voetbal ontvangen, wordt dan snel lid. Wil je liever eerst een paar keer meetrainen? Dat kan natuurlijk ook. Stuur een mail naar jeugd@foreholte.nl.

Meer berichten