Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Voorhout

MHC Voorhout handhaaft zich in de top

  Sport

Voorhout • Na zes winstpartijen en één gelijkspel staan de mannen van MHC Voorhout op de tweede plaats achter Catwijck. Door de ruime winst op Alkemade behouden ze aansluiting bij de koploper. 

In het 1e kwart drong Voorhout al sterk aan om snel het verschil te maken tegen de middenmoter Alkemade. Na 10 minuten maakte Alexander Peters een mooie aanval fraai af en Voorhout had zijn voorsprong te pakken. Binnen 2 minuten herhaalde Peters dit huzarenstukje en Voorhout stond al snel met 2-0 voor.

Het 2e kwart ging gelijk op. Voorhout kreeg nog wel wat kansjes maar was slordig in de afronding. Ditzelfde beeld ging eigenlijk door in het 3e kwart. Een sterker Voorhout dat geen kans weggaf met een sterks spelende Marijn Kuijpers als laatste man. Toch scoorde Voorhout in de slotfase van deze periode nogtwee keer uit een strafcorner. Ruben Piekaar en Casper Akkerman maakten het kwartet vol, 4-0.

Nog terugkijkend op de twee goals vergat Voorhout op te letten en Alkemade scoorde de tegengoal 4-1. In het laatste kwart was Voorhout oppermachtig en maakte het af met een weergaloos doelpunt. Een aanval over vijf schijven met een perfecte afronding van Charles Gossens (5-1). Voorhout maakt zich op voor de wedstrijd van volgende week tegen de koploper Catwijck om te strijden voor de koppositie van deze poule.

Meer berichten