Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Sassenheim

Rugbyclub The Bassets organiseert Bollenstreektoernooi

  Sport

Sassenheim • Rugbyclub The Bassets organiseert op zaterdag 2 juli het “Bollenstreek-toernooi 2022”. Het toernooi is voor iedereen die kennis wil maken met de rugbysport en het ook een keer wil spelen. Individueel, vrienden/sportteams collega`s of families kunnen aan dit sportieve toernooi meedoen.

Om beslagen ten ijs te komen worden er in mei en juni trainingen georganiseerd, waar gediplomeerde trainers de basis van rugbysport bijbrengen, dit alles op een veilig, ontspannen en sportieve manier. Een team bestaat voor die dag uit twaalf spelers, inclusief twee ervaren spelers die door The Bassets worden aangeleverd. Er worden wedstrijdjes van 20 minuten gespeeld voor een plaats in de finale.

Na de prijsuitreiking is er genoeg ruimte om deze dag, onder het genot van een drankje, gezellig door te nemen. Kosten voor deelname zijn 12,50 euro per deelnemer, inclusief deelname aan de barbecue en een drankje na afloop.

Aanmelden,  alleen, met een paar vrienden of met een heel team, kan bij Gene@rekke.nu.. Meer informatie op www.bassets.nl

Meer berichten