Afbeelding
Foto: pr./Arjen Vervoort

Vincent en Casper Meulmeester zijn Zuid-Hollands kampioen inlineskaten

Sport Warmond

Warmond/Regio • Vincent en Casper Meulmeester hebben het Zuid-Hollands Kampioenschap inlineskaten gewonnen. De twee Leidse broers, die skeeleren bij de Trainingsgroep Bollenstreek van de Warmondse IJs- en Skeelerclub (WIJC), waren het snelst in de twee jongste categoriën. Hillegomer Thibaut Vos was bij de jongens junioren B goed voor de bronzen medaille. 

In totaal deden zeven Bollenstreek-skeeleraars met veel plezier mee aan de gewestelijke titelstrijd. Bij de meisje pupillen 2 werd Maud Moret 5e, Yfke Vreeken 7e en Anna Meulmeester 10e. Renske Ansink was bij de meisjes kadetten goed voor de 13e plaats.

Vierdaagse

Van maandag 13 juni tot en met vrijdag 17 juni is iedereen die geïnteresseerd is in skeeleren of inlineskaten welkom op de Skeelerbaan Teylingen van de WIJC. In de Warmondse Veerpolder gaat de poort voor de in 2020 geopende skeelerbaan wagenwijd open tijdens de landelijke SKATE4daagse. Ook als je zelf geen skeelers of skates hebt kan je meedoen. Bij de WIJC kunnen kosteloos skeelers, helmen en andere bescherming geleend worden. Tijdens de SKATE4daagse is jeugd tot 12 jaar van 18.15 tot 19.15 uur welkom, jongeren vanaf 12 jaar en volwassenen kunnen tussen 19.30 en 21.00 uur proberen zoveel mogelijk rondjes te skeeleren. Voor meer informatie, kijk op www.WIJC.nl.

Uit de krant