Afbeelding
Foto: Caroline Spaans

Interessante workshops op Sportcongres Teylingen

Sport Teylingen

Teylingen • Tijdens het Sportcongres op woensdag 7 december kunnen bezoekers kiezen uit vier workshops. Het congres wordt georganiseerd door de Sportraad Teylingen.

Er zijn workshops van het JOGG-team, ViTeylingen, fysiotherapeute Sabine van Oosten en Hans van Egdom.

JOGG-team: Hoe creëer je een gezonde kantine, met gezond eten en drinken en een plek waar geen alcohol is te vinden. Streef samen met JOGG naar een gezonde samenleving en leefomgeving voor kinderen en jongeren.
What’s in it for me: Creëer een werknet voor een gezondere leefomgeving.
 

Viteylingen: Zet vitaliteit in Teylingen op één. Met grote projecten zoals het schoolvoetbaltoernooi samen met de KNVB en het initiatief Wandelmaatje weet Viteylingen waar zij over praten.
What’s in it for me: Viteylingen is de plek waar je moet zijn voor het indienen van aanvragen om jouw gezondheidsplan te verwezenlijken.
 

Sabine van Oosten: Voormalig fysiotherapeut bij Ajax en de Nederlandse Rugby bond en inmiddels actief met Medical Move. Zij geeft uitleg over blessurepreventie. Hoe ga je om met jeugd, sport en belasting. Sabine begint bij de basis en legt alles move voor move uit.
What’s in it for me: Leer alle ins en outs over blessurepreventie waardoor je sport naar een gezonder level kan brengen.
 

 Hans van Egdom: Vertelt over het (be)sturen van een vrijwilligersorganisatie. Hoe kom je als sportvereniging aan vrijwilligers, hoe motiveer je vrijwilligers om jouw vereniging te blijven helpen, hoe zorg je voor een goede balans en sfeer en nog veel meer nuttige antwoorden op al jouw vragen.

Het congres in De Tol (Hoofdstraat 147, Sassenheim). Er zijn twee rondes workshops, om 20.00 uur en om 21.00 uur. Aanmelden kan via https://sportraadteylingen.nl/sportcongres/..

Uit de krant