Bij Teylingen kun je al komen voetballen vanaf 4 jaar bij de hummels. Deze groep traint circa twee keer per maand op zondagochtend om 10.00 uur. Vanaf 6 jaar kan er gevoetbald worden bij de JO7 of JO8. | Foto: pr.
Bij Teylingen kun je al komen voetballen vanaf 4 jaar bij de hummels. Deze groep traint circa twee keer per maand op zondagochtend om 10.00 uur. Vanaf 6 jaar kan er gevoetbald worden bij de JO7 of JO8. | Foto: pr. Foto: pr.

Hummels spelen voor het eerst een ‘echte’ wedstrijd

Sport Sassenheim

Sassenheim • Al jarenlang trainen de allerjongste voetballers op zondagochtend bij Teylingen. De hummeltraining is speciaal voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar om spelenderwijs te leren voetballen. Na de hummels stromen zij door naar de JO8 en gaan ze twee keer per week trainen en op zaterdag een wedstrijd spelen.

Dit seizoen start Teylingen voor het eerst met een JO7 team, dat na de kerstvakantie mee gaat doen aan een onderlinge competitie voor streekclubs. Om alvast te oefenen, was de groep vorige week zondag uitgenodigd bij Foreholte in Voorhout. Voor de eerste keer wedstrijdjes spelen in Teylingen tenues, dat was voor de 18 jongens en meisjes toch wel heel erg leuk en spannend.

De gratis hummeltraining is voor jongens en meisjes. Aanmelden is niet nodig. Vanaf zondag 11 december is de training om 10.00 uur in de kleine zaal in Sporthal Wasbeek.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant