Afbeelding
Foto: pr.

Zevende Hollen door de Bollen op de agenda

Sport Regio Teylingen Voorhout

Regio • De voorbereidingen voor het kleurrijkste hardloop -en wandelevenement Hollen door de Bollen, op zondag 16 april, zijn al maanden in volle gang. Achter de schermen wordt heel veel werk verzet om dit grote evenement veilig en soepel te laten verlopen. Maar daarnaast maakt de organisatie, Roparun Team Bollenstreek, er ook weer een geweldig sportief en gezellig spektakel van. 

Zo zal op het terrein van AV de Spartaan een uitgebreid aanbod zijn van eten en drinken en veel gezellige kraampjes. Ook is er zowel op het terrein als langs de route genoeg muziek. 

De organisatie van het evenement is in handen van het Roparun Team Bollenstreek en de opbrengst komt voor 100 procent ten gunste van Stichting Roparun. Stichting Roparun geeft financiële steun aan doelen en projecten voor palliatieve zorg voor kinderen en volwassenen met kanker.

Het evenement wordt dan ook gedragen door vrijwilligers, niet alleen met de teamleden en hun achterban maar ook door de nodige streekgenoten die het doel een warm hart toedragen.

Met een deelnemersveld van tussen de 1.500 en 2.000 hardlopers en wandelaars is veiligheid een heel belangrijk onderdeel. Het parcours voor de hardlopers en wandelaars tot 10 kilometer is geheel afgezet en wordt door gecertificeerde verkeersregelaars bewaakt. Wil je ook komen helpen? Neem dan contact op.

De inschrijving is nu open en inschrijven kan op www.hollendoordebollen.nl daar vind je alle informatie, en bestel meteen dat mooie uniek shirt mee. Ook deze opbrengt komt voor 100 procent ten gunste van de Roparun. Als ondernemer het evenement steunen? Dat kan door het sponsorprogramma ‘Vrienden van...’. Neem contact op via www.hollendoordebollen.nl.

Uit de krant

Uit de krant