Afbeelding
Foto: Arjen Vervoort
foto’s

Inlinetitels voor Bollenstreek-skaters

Sport Warmond

Op hun thuisbaan in Warmond hebben Sam Scargo en Vincent Meulmeester het Zuid-Hollands Kampioenschap inlineskaten bij de jeugd gewonnen.

Voor het eerst was de Skeelerbaan Teylingen van de Warmondse IJs- en Skeelerclub (WIJC) het decor voor de gewestelijke titelstrijd. Zowel Sam Scargo als Vincent Meulmeester slaagden er in om alle onderdelen te winnen en zo de titel op te eisen. In totaal stonden er in Warmond 82 jeugdige skeeleraars aan de start waarvan zeven van de Trainingsgroep Bollenstreek van de WIJC.

Sam Scargo won het kampioenschap bij de Jongens Pupillen 3 voor clubgenoot Casper Meulmeester die het zilver kreeg omgehangen. Vincent Meulmeester, de oudere broer van Casper, won bij de Jongens Pupillen 2.

Yfke Vreeken begon bij de Meisjes Pupillen 1 de dag met winst op de tijdrit, maar eindigde na een tweede plaats op de sprint en een vijfde plaats op de marathon de dag als derde en mocht voor het brons naar het podium. Trainingsmaatje Anna Meulmeester eindigde in dezelfde categorie als zesde. 

Maud Moret werd bij de Meisjes Kadetten vierde, net als clubgenoot Kyenno Fredrikze bij de oudste categorie de Jongens Junioren A.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant