Logo deteylinger.nl
Mascotte Ice mag de eerste bloem steken en opent daarmee de steekdagen van het Bloemencorso.
Mascotte Ice mag de eerste bloem steken en opent daarmee de steekdagen van het Bloemencorso. (Foto: pr./Rene van Dam)

Korfbalvereniging TOP steekt eerste bloem in Teylingse corsowagen

  Toerisme

Sassenheim • Traditiegetrouw wordt de start van de opbouw van de corsowagens voorafgegaan door de eerste steek. Dit jaar is de eer aan korfbalvereniging TOP/SolarCompleet.

Op woensdag 10 april gaan de steekdagen van start met het steken van de eerste bloem in de Teylingse praalwagen door Ice de mascotte van korfbalvereniging TOP/SolarCompleet samen met voorzitter Ruud Westerbeek en trainer Jan Niebeek.

Op zaterdag 13 april rijdt het Bloemencorso van de Bollenstreek voor de 72e keer door onze regio. De route van Noordwijk naar Haarlem voert de corsowagens weer door een prachtig stukje Teylingen. Het thema van het Bloemencorso is dit jaar Changing World. De Teylingse wagen draagt één en al vitaliteit uit. Daarnaast staat de wagen symbool voor participatie waarin overheid en inwoners samen optrekken.

Bezoek de steekdagen!

Het steken van de praalwagens vindt plaats in de Klinkenberghallen (Rijksstraatweg 52 in Sassenheim). Tijdens de steekdagen op woensdag 10, donderdag 11, en vrijdag 12 april gelden de volgende toegangstarieven:

Volwassenen € 6,00

Groepen vanaf 20 personen € 5,00

Kinderen van 6 tot 12 jaar € 2,50

Kinderen tot 6 jaar Gratis

Schoolklassen basisschool en begeleiders Gratis

Kijk voor een compleet overzicht van activiteiten, de exacte openingstijden en informatie over de toegangsprijzen op www.bloemencorso-bollenstreek.nl.

Meer berichten