Logo deteylinger.nl
De drie vertegenwoordigers uit Teylingen met hun cheque, overhandigd door wethouder Arno van Kempen. | Foto: pr.
De drie vertegenwoordigers uit Teylingen met hun cheque, overhandigd door wethouder Arno van Kempen. | Foto: pr.
Teylingen

Meerlandenfonds: Repair Café, Scojesa en Stichting van het Kind

  Verenigingen

Teylingen • Uit handen van burgemeesters en wethouders hebben 126 goede doelen en (sport)verenigingen een bijdrage ontvangen uit het Meerlandenfonds. De drukbezochte uitreiking vond plaats in de Jopenkerk in Hoofddorp.

Tijdens de tiende, feestelijke uitreiking op donderdag 8 december namen de blije vrijwilligers van de betreffende stichtingen de cheques in ontvangst. Omdat het Meerlandenfonds in 2016 voor de tiende keer plaatsvond, heeft Meerlanden 10 procent extra in het fonds gestort en was er 55.000 euro te verdelen. Op www.meerlanden.nl staan alle instellingen vermeld.

Angeline Kierkels, algemeen directeur van Meerlanden: "In tien jaar tijd hebben we vrijwilligers van 849 stichtingen in 14 gemeenten ondersteund. Vrijwilligers verdienen die waardering: een dikke 10 voor alle vrijwilligers die zich inzetten voor een mooiere, lokale samenleving!" Alle goede doelen en (sport)verenigingen die een bijdrage uit het Meerlandenfonds ontvangen, zijn actief in het verzorgingsgebied van Meerlanden.

Namens alle gemeenten waren burgemeesters en wethouders aanwezig om de cheques te overhandigen en hun waardering uit te spreken voor het goede werk dat de vrijwilligers doen. Repair Café Teylingen (500 euro), Scoutinggroep Scojesa (400 euro) en Stichting van het Kind (750 euro) ontvingen een cheque van wethouder Arno van Kempen.

Meer berichten