Logo deteylinger.nl
De Bloemenbuurt wint het Bokkenballentoernooi. | Foto: pr.
De Bloemenbuurt wint het Bokkenballentoernooi. | Foto: pr.
Voorhout

Bloemenbuurt wint Bokkenballentoernooi

  Verenigingen

Voorhout • Jaren lukte het steeds net niet in de finales, maar dit jaar was het raak. De Bloemenbuurt wist de finale te winnen van het voetbaltoernooi dat carnavalsvereniging de Bokken alweer voor de 24ste keer organiseerde. In de sporthal Tulp in Voorhout streden op zondag 8 januari twaalf teams de ongelijke maar gezellige strijd om aan het einde de felbegeerde schaal in ontvangst te mogen nemen.

Bij het Bokkenballentoernooi voetballen de teams in een 'oneerlijke' wedstrijd tegen elkaar. Een doelpunt telt namelijk niet automatisch voor een punt. Een gescoord doelpunt geeft alleen het recht om de grote dobbelsteen te werpen. Het aantal ogen bepaalt het aantal doelpunten. Maar pas op voor de rode stip. Rolt de dobbelsteen daarop, dan gaat het punt naar de tegenstander.

Sportiviteitsprijs

Dus niet alleen goed zaalvoetbal telt. Slimheid, voetbalinzicht en durf bepaalden dat het De Prinsenbuurt de kampioensschaal uit handen van Prins Dick en prinses Jol mochten ontvangen. De sportiviteitsprijs werd gewonnen door het team van JCV.

Stamppot en bingo

Het Bokkenballentoernooi is traditie getrouw altijd het eerste evenement wat CV de Bokken jaarlijks organiseert. Ook dit jaar staan er weer veel leuke en mooie evenementen op het programma. Zoals ook dit jaar weer het jaarlijkse stampotten eten bij CV de Bokken aangesloten met de Bokken Bingo waar wederom vele mooie prijzen zijn te winnen op zaterdag 21 januari. Geïnterneerden kunnen zich nog opgeven voor 14 januari via www.cvdebokken.nl.

Meer berichten