Logo deteylinger.nl
Paul Jochemsz (l) met nieuwe voorzitter Ton Wolvers. | Foto: pr.
Paul Jochemsz (l) met nieuwe voorzitter Ton Wolvers. | Foto: pr.
Voorhout

Voorzittershamer Oranje Vereniging overgedragen

  Verenigingen

Voorhout • Tijdens de jaarvergadering van vrijdag 27 januari heeft Paul Jochemsz de voorzittershamer van de Oranje Vereniging Voorhout (OVV) overhandigd aan zijn opvolger Ton Wolvers.

Paul Jochemsz memoreerde in zijn afscheidswoord zijn voorzitterschap van 2010 tot en met 2016. Hij vond het tijd om na twee bestuurstermijnen afscheid te nemen als voorzitter. Naast zijn dank aan bestuurs-, commissieleden en medewerkers benadrukte Jochemsz de rol van de OVV voor de Voorhoutse gemeenschap.

In zijn toespraak feliciteerde Jochemsz zijn opvolger Ton Wolvers met zijn voorzitterschap "van de belangrijkste vereniging van het dorp". De OVV zorgt er voor dat de Voorhoutse gemeenschap gedurende het hele jaar bij activiteiten samen komt en samen feest viert. Daarmee staat de OVV nog steeds midden in de Voorhoutse samenleving. De oud-voorzitter sprak het vertrouwen uit in zijn opvolger en liet weten graag als medewerker verbonden te blijven.

Na het applaus, en een boeket voor zijn echtgenote, werd een 'komisch' lintje opgespeld bij Jochemsz; een zestal buttons met afbeeldingen uit zijn zes jaar durende voorzitterschap.

Meer berichten