Logo deteylinger.nl
Sassenheim

Jubilerende Zonnebloem Sassenheim viert feest op vrijdag 10 maart

  Verenigingen

Sassenheim • In de afgelopen weken is in Sassenheim bij de gasten die al op de gastenlijst van Zonnebloem Sassenheim staan, de nieuwsbrief 2017 bezorgd. Hierin zijn de uitstapjes en activiteiten opgenomen die dit jaar worden aangeboden. Het is een gevarieerd programma, waarbij extra aandacht voor de viering van het 50-jarig bestaan van de afdeling.

Het jubileum wordt, samen met de gasten en genodigden, gevierd op vrijdag 10 maart, tijdens een middagactiviteit in Grand Café Graaf Jan, met koffie/thee, een drankje en een hapje en een gezellig muzikaal programma. Aanmelden voor deze middag is nog mogelijk.

Andere activiteiten

Vervolgens worden door het jaar heen maandelijks activiteiten/dagtrips aangeboden, zoals: Spelletjesmiddagen (februari en augustus); Bezoek aan de opbouw van het Bloemencorso, aansluitend een diner bij restaurant Graaf Jan (20 april); Toneelvoorstelling (Stompwijk) op 30 maart; Dagactiviteiten zoals varen op de Kagerplassen op 21 juni en een bezoek aan de Beeldentuin Nic Jonk op 12 september; Middagje Katwijk, wandelen en/of winkelen op dinsdag 18 juli; Ritje met de Strandrups op 10 augustus; Etentje in het Teylingen College op 5 oktober; Sinterklaasmiddag op 30 november en een bezoek aan een tuincentrum/bezoek Kerstmarkt op 13 december.

Aanmelden

Bij de Zonnebloem draait het om mensen met een fysieke beperking en om mensen die soms wat eenzaam zijn, in een isolement zitten en graag anderen willen ontmoeten.

Iedereen die wil deelnemen en/of de nieuwsbrief 2017 wil ontvangen, kan zich aanmelden door middel van een telefoontje aan de secretaris, Gerard van der Horst (0252-214759). Bij hem is ook meer informatie over de afdeling te verkrijgen. Nieuwe vrijwilligers kunnen zich via dit adres aanmelden.

Meer berichten