Logo deteylinger.nl
De organisatie van de lunch krijgt een bedankje. | Foto: pr.
De organisatie van de lunch krijgt een bedankje. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Voorhout

Valentijnslunch bij Zonnebloem

  Verenigingen

Voorhout • Voorafgaande aan het carnavalsgeweld in Bokkendorp, genoot een groep Voorhoutse ouderen van een welverzorgde Valentijnslunch.

De lunch had een duidelijk Italiaans tintje, bedacht door kok Dick Kraakman en gastkok Bert Pilaszek. Voor de muzikale noot was zanger/entertainer Marcel de Rooy aanwezig. Hij kreeg met zijn aanstekelijke, vrolijke liedjes, de ouderen die nog goed ter been waren, zelfs aan de polonaise. Dit alles onder leiding van de enthousiaste vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Voorhout, die zich ook uitstekende gastvrouwen toonden.

Dansen met moeder Jo

Ook Kraakman (alias prins Dick de Eerste in de afgelopen dagen) deed nog een muzikale duit in het zakje door een deuntje te spelen op de, van z'n vader Jan geërfde mondharmonica, waarna hij nog een dansje waagde met zijn moeder Jo.

Na afloop van kregen alle gasten een tasje uitgereikt met een amaryllisbol, een keukenpotje met peterseliezaadjes,onder meer beschikbaar gesteld door de sponsors van die middag. Van de Voorhoutse Zonnebloem ontvingen alle gasten een zilverkleurig fotolijstje.

Meer berichten