Logo deteylinger.nl
| Foto: pr./pixabay
| Foto: pr./pixabay (Foto: pixabay)
Teylingen

Workshop sociale media voor vrijwilligers

  Verenigingen

Teylingen • Tijdens de workshop 'Je bent wat je deelt' op dinsdagavond 18 april leren vrijwilligers om voor hun organisatie waardevolle content te schrijven voor alle soorten media, zoals Facebook, Twitter en blogs. De training van Welzijn Teylingen leert de deelnemers hoe kennis via sociale media te delen en mensen te inspireren. En hoe zorg je ervoor dat je de juiste doelgroep bereikt?

Tijdens de workshop wordt een systeem geïntroduceerd. Daardoor is het schrijven van boeiende updates na de training makkelijker. Deelnemers leren met de juiste boodschap te laten zien wie de organisatie is en wat zij doet. Verder komt aan bod hoe het beste resultaat te krijgen uit de eigen sociale media inzet. Daarvoor is belangrijk om te begrijpen waarom het tot nu toe niet lukte.

Aanmelden

De workshop is op dinsdag 18 april van 19.30 tot 22.00 uur. De locatie wordt na aanmelding bekend gemaakt. Aanmelden kan via de agenda op www.welzijnteylingen.nl. Deelname is gratis. Er is ruimte voor maximaal twaalf deelnemers. 

Voor vragen en overige informatie kan men contact opnemen met Welzijn Teylingen, telefoonnummer 0252 231805. 

Meer berichten