Logo deteylinger.nl
| Foto: pr.
| Foto: pr. (Foto: pr.)
Sassenheim

Fun(d) racing Rotary levert 10.000 euro op voor kinderafdeling Spaarne

  Verenigingen

Sassenheim/Zandvoort •  Rotaryclub Sassenheim organiseerde op donderdag 30 maart op het circuit van Zandvoort een race evenement voor de kinderafdeling van het Spaarne Gasthuis. Prachtig weer, snelle auto's, enthousiaste deelnemers én een totale opbrengst van 10.000 euro. 


Voorzitter van Rotaryclub Sassenheim Marco Beijersbergen overhandigde de cheque aan Klaas-Jan Gorter van de Vrienden Spaarne Gasthuis. Gorter: "Wat een geweldig bedrag voor onze kinderafdeling!" Op de kinderafdeling verblijven kinderen voor langere tijd om te herstellen van zware operaties. "Om die periode voor de kinderen aangenamer te maken is er behoefte aan iPads, webcams en Xboxen. De apparatuur wordt gebruikt voor dagelijks vermaak, maar ook het contact met de familie thuis wordt hiermee mogelijk. We zijn de Rotary Sassenheim erg dankbaar dat zij dit evenement hebben georganiseerd voor dit goede doel."

Racen met Niels Langeveld
Deelnemers reden tegen betaling in een BMW3 of in de eigen auto - waaronder een Ferrari's, McLaren, Westfield en Austin Martin, 5 heats van 20 minuten op het geweldige circuit van Zandvoort. Tussen het racen door kon men karten of meedoen aan een behendigheidsproef. De beste coureur won een unieke ervaring: 20 minuten racen over het circuit als bijrijder van Sassemer én Europees kampioen Seat Leon Eurocup Niels Langeveld.

Meer berichten