Vaste rubriek in De Teylinger, ook voor uw vereniging

Verenigingen Teylingen

Teylingen • Muziek, sport, cultuur. Teylingen kent veel verenigingen, stichtingen en organisaties waar inwoners terecht kunnen. Om te ontspannen, om te sporten, om vrijwilligerswerk te doen of om op een andere manier een steentje bij te dragen.

Iedere week krijgt een organisaties de ruimte om zich voor te stellen in een rubriek in het weekblad De Teylinger. Naam van de rubriek is : Van Avondvierdaagse tot Zwemvereniging

Wilt u uw vereniging in de krant, ga dan naar de website van Welzijn Teylingen, onder het kopje vrijwilligerswerk staat "uw organisatie in De Teylinger". Via het formulier kunt u dan een aantal vaste vragen beantwoorden. Hoe heet uw vereniging, wat doet uw vereniging, waarom is uw vereniging zo leuk, en wat is de ambitie van de vereniging of stichting? Ook kunt u uw logo meesturen.

Iedereen levert de rubriek op dezelfde manier in, zodat er herkenning ontstaat. De rubrieken worden geplaatst in volgorde van binnenkomst. Als uw inzending aan de beurt is, wordt gekeken of de informatie die erin staat nog actueel is; anders vragen wij u om de informatie aan te passen.

De ruimte in De Teylinger is beschikbaar tot de zomer, wilt u ook uw vereniging voorstellen, vul het formulier dan snel in.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant