Logo deteylinger.nl
| Foto: pr.
| Foto: pr. (Foto: pr.)
Teylingen

Oude föhn is 1.000 euro waard voor Kindervakantiewerk en Kinderstad

  Verenigingen

Teylingen • Inwoners van de gemeente Teylingen die vanaf vrijdag 28 april afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inleveren op hun milieustraat, kunnen daarmee Kindervakantiewerk Warmond, Stichting Vakantie Evenementen Teylingen en Kinderstad Sassenheim ondersteunen.

Hoe meer er wordt ingeleverd, hoe groter de kans dat het goede doel een sponsorcheque van 1.000 euro van Wecycle ontvangt. De inleveraars zelf maken kans op een nieuw apparaat. Wecycle organiseert de inzameling en recycling van e-waste in Nederland.

Inchecken met telefoon

Wie op de gemeentelijke milieustraat e-waste inlevert, kan ter plekke met een smartphone inchecken op de Wecycle-actiesite. GPS (Global Positioning System) stelt vast of de inwoner echt op de milieustraat is. Vervolgens kan de inwoner punten scoren voor het gekozen lokale goede doel. De 25 gemeenten met de meeste punten per inwoner, ontvangen van Wecycle een sponsorcheque van 1.000 euro voor het goede doel. De actie loopt tot en met 31 augustus. Meer informatie: wecycle.nl/inleveren.

Meer berichten