Logo deteylinger.nl
Teylingen

Viswedstrijden voor de jeugd

  Verenigingen

Teylingen n De jeugdafdeling van Hengelsportvereniging ''De Leede'' organiseert vijf keer een losse viswedstrijd voor de jeugd, op vrijdagavond 12 mei, 19 mei, 2 juni, 9 juni en 16 juni.

Verzamelen om 18.00 uur op de Gemeentehaven in Warmond, de wedstrijd is van 19.00 tot 21.00 uur Er wordt iedere keer een andere locatie gekozen in de wateren van de gemeente Teylingen of Oegstgeest. De jeugd wordt onderverdeeld in leeftijdscategorie 7 t/m 13 jaar en 14 t/m 17 jaar. Er zijn leuke prijzen te winnen in de vorm van hengelsportartikelen.

Hulp en hengels

Jeugdbegeleiders bieden hulp en geven aanwijzingen. Degenen die nog niet zo lang vissen kunnen een vaste hengel en/of leefnet in bruikleen krijgen. Voor aas en lokvoer wordt gezorgd en deelname is gratis.

Deelnemen is alleen mogelijk na aanmelding via jeugd@hsvdeleede.nl. Je hoeft niet per se lid te zijn van 'De Leede'. Niet-visclubleden krijgen gratis een speciale dagvergunning om mee te kunnen vissen. Voor meer informatie, kijk op www.hsvdeleede.nl, afdeling jeugd.

Meer berichten