Logo deteylinger.nl
Foto: Cor de Mooy
Teylingen

Workshop PR voor vrijwilligers

  Verenigingen

Teylingen • Voor vrijwilligersorganisaties die meer publiciteit willen genereren, organiseert Welzijn Teylingen op woensdag 11 oktober van 19.30 tot 22.00 uur een workshop PR voor vrijwilligersorganisaties.

Als een organisatie publiciteit nodig heeft om bijvoorbeeld om nieuwe leden te werven of om bepaalde acties onder de aandacht te brengen, dan is de meest eenvoudige en voordeligste manier via een persbericht. Een persbericht is een kort document met een informatieve tekst die de pers kan gebruiken als input voor een artikel of een bericht. Garantie voor plaatsing is niet verzekerd, maar de kans op plaatsing kan wel vergroot worden als de tekst en foto op een goede manier ingestuurd worden. Docenten Dick van der Meer en Ard Zandbergen (BO, omroep van de Bollenstreek) geven tips over de inhoud en het opstellen van een persbericht.

De bijeenkomst is in de buurtkamer van Sassembourg (Jan van Brabantweg 59) in Sassenheim. Deelname is gratis. Er is plek voor maximaal veertien personen. Aanmelden via www.welzijnteylingen.nl of bel naar 0252-231805.

Meer berichten