Afbeelding
Foto: pixabay

Film en klaverjassen bij KBO Teylingen

Verenigingen

Teylingen • De KBO organiseert op vrijdag 19 januari weer een 'Vierkamp Klaverjassen' waaraan de KBO-afdelingen Voorhout, De Zilk, Noordwijkerhout en Sassenheim deelnemen. De Vierkamp is van 9.45 tot 16.00 uur en wordt gehouden in de kantine voetbalvereniging Foreholte in Voorhout (Sportlaan 10). Deelname kost 15 euro, dat is inclusief lunch, koffie, thee en twee consumpties. Aanmelden kan bij Bert van den Nouwland door te bellen naar 0252-864572. Er is plek voor nieuwe deelnemers.

The Lady in the Van

KBO Sassenheim vertoont op maandag 15 januari de film "The Lady in the Van" voor alle senioren in de gemeente Teylingen. Deze film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Miss Shepherd (Maggie Smith), een excentrieke en koppige vrouw van onbekende afkomst die 'tijdelijk' haar oude busje parkeerde op de oprit van schrijver Alan Bennett (Alex Jennings) in Londen en er vervolgens vijftien jaar lang bleef wonen. Wat begint als een misgunst wordt een relatie die hun levens zal veranderen. Geprezen regisseur Nicholas Hytner en iconische schrijver Alan Bennett herenigden zich om dit zeldzaam en ontroerend portret te maken.

De film is te zien in zaal 5/6 van theater 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a). De zaal is open vanaf 14.00 uur, de film begint om 14.30 uur. De toegang is gratis. Bij binnenkomst is er een gratis kopje koffie of thee.

Uit de krant