Afbeelding
Foto: pr.

Open dag bij scoutinggroep Scojesa

Verenigingen

Sassenheim • Scoutinggroep Scojesa houdt op zaterdag 17 maart tussen 13.00 en 16.00 uur een open dag. Kinderen van 5 tot 15 jaar kunnen binnenlopen om mee te doen met allerlei activiteiten voor hun eigen leeftijdsgroep, om zo kennis te maken met het scoutingspel.

Het speelterrein rond het clubhuis aan de Sportdreef is vernieuwd en daar is Scojesa heel erg blij mee. Naast klauteren in het nieuwe speelbos, worden broodjes gebakken in de kampvuurkuil en zijn er buitenspelletjes en een knutseltafel. De oudere kinderen kunnen onder andere aan de slag met het 'pionieren', waarbij met palen en touw een schommel of ander bouwwerk wordt gemaakt. Alle activiteiten worden begeleid door de vrijwilligers van Scojesa.

Ouders zijn ook van welkom. Zij kunnen met een kop koffie of thee in de hand kijken hoe hun kroost zich vermaakt, een rondleiding door het clubhuis krijgen van een vrijwilliger of informatie over scouting en de vereniging inwinnen. Voor kinderen die enthousiast zijn geworden is er exclusief op deze open dag een voucher voor een gratis lidmaatschap van drie maanden te verkrijgen. De open dag wordt gehouden bij het clubhuis van Scojesa (Sportdreef 6, naast sporthal De Korf). Voor meer informatie kijk op www.scojesa.nl.

Uit de krant