Hans Wilson krijgt de cheque van de Teylinger Prijs vorig jaar overhandigd van jurylid Dion Piket (r). | Foto: pr.
Hans Wilson krijgt de cheque van de Teylinger Prijs vorig jaar overhandigd van jurylid Dion Piket (r). | Foto: pr. Foto: pr.

Aanmelden vrijwilligersproject voor tweede ronde van de Teylinger Prijs

Verenigingen

Teylingen • Wie een project of initiatief vanuit een vereniging of vanuit een groepje buurtbewoners heeft kan een prijs verdienen. Het maakt niet uit of het een groot of klein project is, als het maar meerwaarde heeft voor de woonomgeving. De aanmelding voor de tweede ronde van de Teylinger Prijs sluit op 31 juli.

Het hele jaar door kan worden genomineerd bij Welzijn Teylingen. Driemaal per jaar worden de nominaties bekend gemaakt door een jury en krijgt de winnaar een prijs uitgereikt van 250 euro. Een raadslid bezoekt het project en er is media-aandacht op de gemeentepagina van de krant. Aan het einde van het jaar maken de drie projecten als winnaar van een van de rondes kans op de hoofdprijs. Het aanmeldformulier is te vinden op de www.welzijnteylingen.nl onder het kopje vrijwilligers; 'nomineer uw vrijwilligersinitiatief'. De sluiting van de volgende ronde is op 31 juli.

Wie een leuk idee voor een project in eigen buurt, school of vereniging heeft, maar niet voldoende geld heeft om dit te starten, kan een beroep doen op Fonds 1818. Fonds 1818 heeft dit jaar een jubileumjaar en viert dit met het project Verrijk je buurt. Kijk op de www.verrijkjebuurt.fonds1818.nl.

Uit de krant