Afbeelding
Foto: pr

Kennismaken met waterskiën of wakeboarden op open dag

Verenigingen

Kaageiland • Heb je altijd al eens willen waterskiën of wakeboarden? Dan is nu je kans om deze droom te verwezenlijken! Op 3 juni kun je kennismaken met de sport tijdens de Nationale Open Dag.

Ervaren instructeurs leren je de vaardigheden van deze geweldige sport. Vallen en opstaan horen bij het lot van een beginnend skiër, maar als je eenmaal staat zul je genieten van een ongekende vrijheid op het water.

Ski en Wakeboard Vereniging – Kagerplas (SWV) staat te popelen om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de sport. Voor een  bijdrage van 10 euro krijg je de kans om te ervaren hoe gaaf het is om achter een echte skiboot te hangen.

De locatie van het evenement is Restaurant 't Kompas, Julianalaan 58 op Kaageiland.

Van 12.00 tot 17.00 uur staan de mensen van SWV – Kagerplas voor je klaar. Uitrusting is uiteraard aanwezig. Het is wel handig om zelf een zwembroek en een handdoek mee te nemen. In verband met beperkte parkeerruimte: laat de auto op de vaste wal achter en neem vervolgens het pontje.

SWV Kagerplas hoopt op veel belangstellenden en gaat er 3 juni een fantastische dag van maken. Meer info op www.swv-kagerplas.nl

Uit de krant