Sanne van Dijk in actie. | Foto: pr.
Sanne van Dijk in actie. | Foto: pr. Foto: pr.

Crosswedstrijd bij rijvereniging Voorruiters

Verenigingen

Voorhout • De Rij- en Ponyvereniging Voorruiters organiseert op zondag 10 juni voor de achtste keer op rij een crosswedstrijd in de Elsgeesterpolder. Veel deelnemers hebben zich ingeschreven om een wedstrijdparcours over de meest spannende natuurlijke hindernissen af te leggen. In navolging van het succes van voorgaande jaren zullen de deelnemers wederom twee keer starten. Bij elkaar gaat het om zo'n 150 starts.

Vanaf 9.00 uur tot 17.00 uur zullen naar verwachting 75 ruiters met paard of pony deelnemen aan een springwedstrijd over natuurlijke hindernissen. Er zal worden gestart in vier categorieën. Pony's laag, Pony's hoog, Paarden laag en Paarden hoog. Met het maximale aantal deelnemers belooft het wederom een spectaculair evenement te worden. Er is een terras voor hapjes en drankjes en er is een springkussen. Verder worden de deelnemers direct op foto vastgelegd.

Het terrein aan de 2e Elsgeesterweg te Voorhout ligt achter de Volkstuinen en is bereikbaar via het parkeerterrein bij Foreholte of de speeltuin in de Churchilllaan Voorhout. Via de fiets- en loopbrug, direct links het bospad in en dit blijven volgen. De toegang is gratis. Voor meer informatie, kijk op www.voorruiters.nl.

Uit de krant