Adest Musica gaat de straat op voor het werven van nieuwe donateurs. | Foto: pr.
Adest Musica gaat de straat op voor het werven van nieuwe donateurs. | Foto: pr. Foto: pr.

Vriendenactie Adest Musica

Verenigingen

Sassenheim • In navolging van eerdere acties houdt Adest Musica vandaag, voor de vierde maal, een Vriendenactie voor het werven van nieuwe Vrienden van Adest Musica. Op dinsdagavond 10 juli worden de Sassemse woonwijken ten oosten van de Hoofdstraat en ten zuiden van de Parklaan aangedaan. Voorafgaand aan de actie zijn er flyers huis aan huis verspreid in deze woonwijken. De muzikanten van de Drum- en Showband en de Jeugdband zijn ook aanwezig om de Vriendenacties muzikaal te begeleiden.

Adest Musica wordt Sassems Trots genoemd. Met het prachtige uniform -afgeleid van de Koninklijke Grenadiers- en hoogstaande muziek is Adest Musica in binnen- en buitenland een veel gevraagd korps. Voorzitter Wim van Vliet vertelt: "Al jarenlang handhaaft de Drum- en Showband zich in de Europese top van de (amateur-) muziekkorpsen. Met een Jeugdband, Drum- en Showband en Adest Brass doen het Bestuur, leden en vrijwilligers hun uiterste best om de positie van Adest Musica in de amateurmuziek te borgen en waar mogelijk te verbeteren. De ondersteuning van bedrijven en zeker ook van Vrienden (voorheen donateurs) zijn hierbij voor Adest Musica van wezenlijk belang. Vriend van Adest Musica worden kan al vanaf slechts 1 euro per maand!". Ga naar www.adestmusica.nl/vrienden voor meer informatie.

Sassenheimse gemeenschap

Drum- en Showband Adest Musica is niet meer weg te denken uit de Sassenheimse gemeenschap. Sinds de oprichting in 1952 is de vereniging onlosmakelijk verbonden met tal van Sassenheimse activiteiten en evenementen: de muzikale medewerking tijdens het Bloemencorso, Koningsdag, de Najaarsfeesten en niet te vergeten de Herdenking van de gevallenen op 4 mei. Daarnaast verrast de vereniging de inwoners regelmatig met een concert of (jeugd-)taptoe in Sassenheim.

Uit de krant