De Zonnebloem kan in de Bollenstreekregio nog wel wat bestuursleden gebruiken. Iets voor jou?
De Zonnebloem kan in de Bollenstreekregio nog wel wat bestuursleden gebruiken. Iets voor jou? Foto: pr

Zonnebloem zoekt nieuwe bestuursleden in de regio

Verenigingen

Regio • De regionale Zonnebloem-afdeling Bollenstreek is hard op zoek naar nieuwe bestuursleden. Gezocht wordt met name naar een voorzitter en een secretaris.

De vrijwilligersorganisatie zoekt enthousiaste mensen met verbindende en organisatorische kwaliteiten. Teamspelers die in staat zijn om de overige bestuursleden, vrijwilligers en deelnemers van de Zonnebloem mee te nemen in nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen.

Het regiobestuur Bollenstreek van De Zonnebloem werkt overkoepelend en verbindt de elf Zonnebloem-teams in de gemeenten Hillegom, Teylingen, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Katwijk en Oegstgeest. De gemiddelde tijdsbelasting is 2 tot 4 uur per week.

Wat krijg je ervoor terug? De Zonnebloem geeft je energie, boeiend en afwisselend vrijwilligerswerk in een plezierige en respectvolle sfeer. Zinvolle vrijetijdsbesteding, plus een verdieping van jouw eigen bestuurlijke en organisatorische ervaring en maatschappelijke betrokkenheid. Daarnaast bouw je een waardevol nieuw netwerk.

De Zonnebloem zet zich in voor mensen met een fysieke beperking door leeftijd, ziekte of handicap. Door huisbezoeken en het organiseren van aangepaste activiteiten en vakanties vermindert De Zonnebloem het sociaal isolement van deze mensen. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Siem Nulkes, siem.nulkes@zonnebloem.nl, of 06-51616526.

Uit de krant