De winnaars van de clubkascampagne.
De winnaars van de clubkascampagne. Foto: pr./Sven van der Vlugt

Teylingse clubkassen weer gevuld

Verenigingen

Regio • Rabobank Bollenstreek reikte donderdag 4 oktober cheques uit aan verenigingen en stichtingen uit de hele Bollenstreek. Leden van de bank konden stemmen op hun favoriete club en hoe meer stemmen, des te groter de bijdrage. In totaal werden 160 clubs beloond en werd 50.000 euro uitgedeeld.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst in Theater Floralis in Lisse werden de winnaars van de Clubkas Campagne in het zonnetje gezet. In totaal gingen 41 clubs en verenigingen uit Teylingen met een cheque naar huis. Fietsmaatjes Teylingen ontving dankzij de stemmen 1.192 euro. Adest Musica werd verrast met 1.070 euro. De Historische Kring Voorhout kan 587 euro op de eigen rekening bijschrijven. Ook de sportverenigingen in Teylingen hebben hun clubkas gespekt. De bijdrages gingen naar korfbalvereniging TOP, voetbalverenigingen Ter Leede, Foreholte en Teylingen, zwemverenigingen ZVS en de Columbiaan, rugbyclub The Bassets, handbalvereniging Foreholte tennisverenigingen STV en Overbos, schaats- en trainingsgroep Sassenheim & Kagermeer en basketbalclub Forwodians.

Het hoogste bedrag ging naar Bloemencorso Bollenstreek. De organisatie ontving 1.560 euro. Daarnaast hebben alle Zonnebloemverenigingen en Voedselbanken uit de Bollenstreek een donatie gekregen voor drie jaar lang, ter waarde van ongeveer 50.000 euro. 

Uit de krant