Afbeelding
Foto: pr.

Bingo met Sinterklaas voor bezoekers Zonnebloem

Verenigingen

Sassenheim • De Goedheiligman heeft natuurlijk een druk programma deze dagen. Toch vond hij ook nog even tijd om bij de Zonnebloem Sassenheim langs te gaan. Daar werd hij spontaan gebombardeerd tot 'Hoofd-Bingo'.

Terwijl het buiten sinterklaasweer was op donderdag 29 november, werd de Sint warm ontvangen in de zaal van Graaf Jan. Zingende gasten en vrijwilligers zorgden voor een gezellige sfeer.

Bingo

Na een kort welkomstwoord van voorzitter Lia Ligthart was het tijd voor de eerste bingoronde. Sint nam weer plaats achter de bingomolen. Deelnemers speelden om de prijzen, die gesponsord werden door de ondernemers van Sassenheim. Met enige spanning werden de getallen afgewacht en de gewonnen prijzen met enthousiasme ontvangen.
 

Mondorgelclub Excelsior

Tussen de rondjes door was er tijd voor een drankje, een hapje en bijpraten. De dames en heren van mondorgelclub Excelsior zorgden voor een afwisselende muzikale bijdrage, waarmee enthousiast werd meegezongen.
Tot slot werd er voor de gasten, die nog geen prijs hadden gewonnen, een loterij gehouden, waarbij uiteindelijk de hoofdprijs kon worden uitgereikt.

Nog niet op de gastenlijst?

Iedereen die nog niet op de gastenlijst van Zonnebloem Sassenheim voorkomt, maar wel graag meer informatie wil over het programma in 2019, kan contact opnemen met secretaris Gerard van der Horst via 0252-214759 of mail naar gonengerard@gmail.com.


Uit de krant