De organisatie, bestaande uit de Oranjevereniging en restaurant Op Eigen Wijze, zorgt voor het derde jaar op rij voor een bijzonder kerstdiner, voor inwoners die het financieel niet breed hebben. | Foto: pr.
De organisatie, bestaande uit de Oranjevereniging en restaurant Op Eigen Wijze, zorgt voor het derde jaar op rij voor een bijzonder kerstdiner, voor inwoners die het financieel niet breed hebben. | Foto: pr. Foto: pr.

Oranjevereniging zorgt voor onvergetelijk kerstdiner

Verenigingen

Sassenheim • Ook dit jaar heeft de Oranjevereniging in samenwerking met restaurant Op Eigen Wijze weer een kerstdiner georganiseerd op Derde Kerstdag, donderdag 27 december.

De 56 genodigden, voor wie Kerst dit jaar even niet het feest was wat het eigenlijk zou moeten zijn, konden genieten van een overheerlijk driegangenmenu. Alle aanwezige kinderen werden door de vrijwilligers verwend met leuke Hollandse spellen. Zo konden de Syrische kinderen kennismaken met typisch Nederlandse spellen als Monopoly, Twister en Mens Erger Je Niet. Voor alle gasten was er na afloop ook een goodiebag.

Uitnodigingen

De Oranjevereniging had de uitnodigingen gestuurd in overleg met diverse Sassenheimse welzijnsorganisaties. Het werd een warme avond, waar tussen het hoofdgerecht en het dessert door gezamenlijk het toepasselijke 'Reach out and touch' van Diana Ross gezongen werd. "Dit is wat vrijwilligerswerk zo leuk maakt," aldus Rob Koek, voorzitter van de Oranjevereniging. "Hier doen we het voor."

Uit de krant